K. S. ROW Rybnik

Oświadczenie prezesa ŻKS ROW Rybnik Krzysztofa Mrozka

30 kwietnia 2014 47

Po szkalujących dobre imię Klubu oraz moje dobre imię wypowiedziach Pana (lub Pani) podpisującego /ej się pseudonimem „krzysiek” znajdujących się pod artykułem pt. „ŻKS ROW Rybnik lepszy od Włókniarza w treningu punktowanym” na stronie www.zksrow.rybnik.com.pl, a dotyczących rzekomo namawiania przeze mnie toromistrza do nielegalnej pracy „na czarno” w naszym klubie, jako prezes stowarzyszenia ŻKS ROW Rybnik w trybie natychmiastowym kieruję sprawę do kancelarii adwokackiej z poleceniem uruchomienia zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa z art.212 kk.

Zadaniem kancelarii będzie uruchomienie procedury nabycia danych personalnych osoby której IP jest identyfikowalne, a następnie wszczęcie postępowania karnego. Jednocześnie informuję że od osoby wypisującej treści naruszające moje dobre imię, wyegzekwuję na drodze postępowania sądowego zadośćuczynienie wysokości 5 000,00 PLN, które w całości przekażę na Dom Dziecka w Rybniku.

Dodam, że nie chodzi tu o walkę z krytykami mojej osoby, czy klubu ŻKS ROW. W komentarzach na naszej stronie www.zksrow.rybnik.com.pl tej krytyki jest dużo i nikt nie zamierza polować na jej autorów. W tym przypadku jednak użytkownik "krzysiek" oświadczył, że dopuściłem się czynu zabronionego, co nie może pozostać bez reakcji z mojej strony.

Krzysztof Mrozek
prezes Stowarzyszenia ŻKS ROW Rybnik

OSTATNIO DODANY FILM

Zobacz więcej filmów

DOŁĄCZ DO NAS NA FACEBOOKU!

Tabela Nice 1 Ligi Żużlowej
  • M