K. S. ROW Rybnik

Oświadczenie Rafała Szombierskiego: zawodnik przeprasza za zniesławienie. Jaka reakcja klubu?

7 marca 2018 30

W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy oświadczenie Rafała Szombierskiego związane z jego skandalicznym wpisem na portalu społecznościowym facebook z dnia 3 marca. Czytamy w nim:

Niniejszym oświadczam, że zawarte we wpisie na portalu internetowym rybnik.com.pl, portalu sportowefakty.pl i na stronie www.row.rybnik.com.pl zarzuty wobec Klubu Sportowego ROW Rybnik a przede wszystkim prezesa Krzysztofa Mrozka, dotyczące nieprawidłowości przy rozliczaniu przez Klub pieniędzy z publicznych dotacji oraz ze sprzedaży biletów, nie były prawdziwe i w związku z tym przepraszam Prezesa Krzysztofa Mrozka oraz Klub Sportowy ROW Rybnik za naruszenie dóbr osobistych i zniesławienie. "

Rafał Szombierski

Krzysztof Mrozek, prezes ROW Rybnik SA mówi, że przeprosiny Szombierskiego zamykają sprawę. - Nie zależy nam na tym, żeby spotykać się z Rafałem Szombierskim w sądzie. Przeprosił, wycofał się ze swoich absurdalnych zarzutów i dla nas to koniec tematu. Faktem jest, że swoim wpisem zrobił wiele złego dla klimatu wokół rybnickiego żużla, ale najważniejsze że zrozumiał swój błąd. Życzę mu wszystkiego dobrego w przyszłości.

NAJBLIŻSZY MECZ

Arge Speedway Wanda Kraków

OSTATNIO DODANY FILM

Zobacz więcej filmów

DOŁĄCZ DO NAS NA FACEBOOKU!

POGODA

Prognoza pogody